Segueix-nos a:

Fundació Miquel Agustí

Actualitat

Mongeta Neu

September 23, 2016 Agrobiodiversitat catalana, Mongeta Comentaris tancats a Mongeta Neu

BREU RESUM DE LA VARIETAT

La varietat Neu, d’origen andí, es caracteritza per les seves llavors, arrodonides i de mida gran. Aquestes són de color blanc amb ratlles i taques de color rosa. Té creixement indeterminat. Les flors són liles i no presenten estries. Les beines tenen una mida intermèdia les quals, són de color verd a l’estadi immadur i de color verd amb ratlles vermelles a l’avançar la maduració. Tenen un contingut en fibra mitjà-baix. Les produccions d’aquesta varietat són elevades. Des del punt de vista sensorial, es caracteritza per una farinositat i percepció de la pell elevades i sabor de intensitat mitjana.

Fitxa completa de la varietat


0 comments

Comments are closed.