Segueix-nos a:

Fundació Miquel Agustí

Actualitat

Mongeta Sastre

September 23, 2016 Agrobiodiversitat catalana, Mongeta Comentaris tancats a Mongeta Sastre

BREU RESUM DE LA VARIETAT

La varietat Sastre, d’origen andí, es caracteritza per les seves llavors, aquestes són de mida gran i la seva forma és ovalada. Són de color granat i crema clar i formen un dibuix motejat constant. Sastre pertany a la classe comercial Red Pinto. Té creixement indeterminat. Les flors són liles (no presenta estries). Les beines presenten una mida intermèdia, són de color verd a l’estadi immadur, i de color verd amb ratlles carmí a la maduresa. Les produccions d’aquesta varietat tendeixen a ser elevades. Des del punt de vista sensorial es caracteritza per una elevada farinositat, percepció de la pell intermèdia i sabor intens.

Fitxa completa de la varietat


0 comments

Comments are closed.