Segueix-nos a:

Fundació Miquel Agustí

Actualitat

Mongeta del 29

October 21, 2016 Agrobiodiversitat catalana, Mongeta Comentaris tancats a Mongeta del 29

BREU RESUM DE LA VARIETAT:

La varietat Del 29 és d’origen mesoamericà, les seves llavors són blanques, tenen forma rectangular/ovoide i una mida mitjana. Del 29 pertany a la classe comercial Great Northern. Té creixement indeterminat. Les flors són completament blanques. Les beines són de color verd i tenen longitud mitjana. Les produccions d’aquesta varietat tendeixen a ser elevades, en comparació amb la resta de varietats tradicionals catalanes. Des del punt de vista sensorial es caracteritza per una baixa farinositat, alta percepció de la pell i sabor suau.

 

Flor de la varietat Del 29.

 

Beina de la varietat Del 29.

Fitxa completa de la varietat:


0 comments

Comments are closed.