Segueix-nos a:

Fundació Miquel Agustí

Actualitat

L’Associació d’Espigalls del Garraf continua buscant l’espigall perfecte mentre el promociona amb una festa aquest diumenge a Vilanova

February 6, 2017 Mitjans de comunicació, Televisió Comentaris tancats a L’Associació d’Espigalls del Garraf continua buscant l’espigall perfecte mentre el promociona amb una festa aquest diumenge a Vilanova

L’Associació d’Espigalls del Garraf continua amb les investigacions que l’han de portar a trobar l’espigall perfecte

Canal Blau – Notícies (03/02/2017)

És el quart any de la col·laboració de l’entitat amb la Fundació Miquel Agustí, que a cada collita extreu les millors plantes per anar acotant les que tenen una millor qualitat. Precisament per reivindicar aquesta verdura tan genuïna del Garraf, l’Associació i la Xarxa de Productes de la Terra fan diumenge la primera festa de l’espigall.


0 comments

Comments are closed.