Segueix-nos a:

Fundació Miquel Agustí

Actualitat

Recerca i transferència sobre les varietats tradicionals europees de tomàquet

September 6, 2017 Jornades i congressos, Publicacions Comentaris tancats a Recerca i transferència sobre les varietats tradicionals europees de tomàquet

El proper 16 de setembre, dins el marc de la FESTOM, es celebrarà una jornada tècnica per divulgar els resultats de la recerca que s’està duent a terme entorn les varietats tradicionals de tomàquet europees en el projecte TRADITOM.

PRESENTACIÓ

Emmarcada dins de la FESTOM, la festa del tomàquet organitzada com a punt final del projecte TRADITOM, la present jornada pretén divulgar els resultats de la recerca que s’està duent a terme entorn les varietats tradicionals de tomàquet europees. La jornada pretén donar una visió històrica sobre l’origen i les perspectives de futur de les varietats tradicionals europees de tomàquet, així com l’impacte que poden tenir els resultats sobre l’horticultura catalana.
El projecte TRADITOM ha agrupat, en els darrers 3 anys, a més de 17 grups de recerca de tot Europa. En aquest període s’han estudiat a nivell molecular, bioquímic i agronòmic més de 1.800 varietats tradicionals, generant una informació de gran valor per conservar i promoure el cultiu d’aquestes varietats.

 

PROGRAMA

Castelldefels_tomaquet_160917_179105

 

 


0 comments

Comments are closed.