Segueix-nos a:

Fundació Miquel Agustí

Actualitat

Jornada PATT

November 20, 2017 Jornades i congressos, Publicacions Comentaris tancats a Jornada PATT

El proper dimarts 28 de novembre de 2017, a Parc UPC-Agròpolis (Viladecans), es realitzarà la presentació dels projectes TOPPS i BRAAVA en una jornada de camp.

Què és el projecte TOPPS?

El projecte TOPPS té per objectiu reduir la contaminació de les aigües per productes fitosanitaris, generada tant per fonts difuses com per fonts puntuals. La incorporació de producte en el tanc, així com la neteja del polvoritzador i el tractament dels residus que hi queden són possibles fonts de contaminació puntual. Aquests residus són líquids diluïts amb producte fitosanitari que necessiten un maneig especial. En aquesta jornada es mostrarà l’ús de diferents dispositius per incorporar el producte fitosanitari al dipòsit principal, quins dispositius ha de muntar el polvoritzador per poder fer una correcta neteja i, finalment, els possibles sistemes pel tractament dels residus derivats de la neteja del polvoritzador.
 
Què és el projecte BRAAVA?
El projecte BRAAVA té com a objectiu explorar la variabilitat existent dins de l’espècie Brassica oleracea L. i seleccionar les varietats que millor s’adapten a les condicions agro-comercials de la zona del Parc Agrari del Baix Llobregat i, a la vegada, que presentin trets singulars que permetin crear nous productes comercials. Al camp experimental del projecte BRAAVA es podran veure i avaluar una trentena de varietats seleccionades l’any anterior i una vintena de varietats noves.
 Tota la informació sobre dates i horaris:


0 comments

Comments are closed.