Segueix-nos a:

Fundació Miquel Agustí

Actualitat

Jornada PATT del Calçot de Valls

November 25, 2017 Jornades i congressos, Publicacions Comentaris tancats a Jornada PATT del Calçot de Valls

Divendres 1 de desembre se celebrarà la Jornada del Calçot de Valls, una jornada tècnica on parlarem del control de males herbes i el maneig de la presembra de la ceba. Serà de 17h a 19h a Altafulla.

El control de les males herbes en la producció de ceba i calçot afronten nous reptes arran de la retirada d’alguns productes que ja no es poden aplicar. El calçot i la ceba per calçot, tenen a més a més destinacions ben diferents, i per tant es veuen afectats
de diferent manera en les matèries actives a utilitzar en cada cas. I el control manual no està suficientment estès per les dificultats que comporta. Per altra banda, amb les dates més tardanes de sembra, cal revisar també com tractem les cebes per tal que les cebes arribin en les millors condicions per garantir una bona collita. Enguany seguim abordant temes que afecten directament a la producció de calçot de qualitat i a la seva rendibilitat.

 


0 comments

Comments are closed.