Segueix-nos a:

Fundació Miquel Agustí

Actualitat

Jornada de portes obertes del projecte BRAAVA

February 6, 2018 Jornades i congressos, Publicacions Comentaris tancats a Jornada de portes obertes del projecte BRAAVA

Aquest proper dijous 15 de febrer a les 16h, a la finca Agròpolis de la UPC (Camí de les Filipines,110 – Viladecans), tindrà lloc una nova jornada de portes obertes del projecte BRAAVA.

El projecte BRAAVA, és un projecte de selecció participativa de noves varietats de bràssiques amb alt valor afegit, on es pretén realitzar la selecció de noves varietats ben adaptades a les condicions del Parc Agrari del Baix Llobregat, amb la intervenció de tots els agents del sector agroalimentari en el sentit més ampli del terme: des dels agricultors i milloradors fins els consumidors, intermediaris, comercialitzadors o restauradors. Amb aquesta metodologia es pretén portar al mercat noves varietats de bràssiques que actualment no es cultiven a la zona del Parc Agrari, però amb la voluntat que aquestes noves varietats responguin a les demandes de tot el sector i per tant en facilitin el cultiu, la comercialització, la transformació i la vessant alimentaria i gastronòmica.

Durant la jornada es podran veure les varietats plantades al camp durant el segon any de projecte i se’n podrà fer una valoració.

ANIMEU-VOS A PARTICIPAR!

 


0 comments

Comments are closed.