Segueix-nos a:

Fundació Miquel Agustí

Actualitat

Jornada de presentació del 2on any del projecte BRAAVA

June 5, 2018 Jornades i congressos, Projectes, Recerca i transferència Comentaris tancats a Jornada de presentació del 2on any del projecte BRAAVA

Aquest  proper dimarts 12 de juny a les 19h, a la Masia Can Comas, tindrà lloc la Jornada de presentació de resultats del 2on any del projecte BRAAVA i procés de selecció de les noves varietats que passaran al 3er any:

 Ja fa dos anys que va començar el  projecte BRAAVA amb l’objectiu d’introduir noves varietats de bràssiques amb alt valor afegit i adaptades a la zona del Baix Llobregat, com a opció per a la diversificació econòmica del sector hortícola del Parc Agrari del Baix Llobregat.

En aquest projecte l’elecció de les varietats és duta a terme pels diferents agents de la cadena agroalimentària (des dels agricultors, intermediaris, comercialitzadors i milloradors fins als restauradors i consumidors) amb l’ús de la selecció participativa, complementada amb dades de fenotipat de les varietats.

El projecte va començar amb l’estudi de més de 120 varietats, de les quals es van seleccionar 32, que van passar al segon any.

 A la jornada del proper dimarts, s’exposaran els resultats del segon, dels quatre anys que consta el projecte, i es procedirà a seleccionar amb la participació dels assistents les varietats que es sembraran durant el tercer any de projecte i quins objectius de millora es perseguiran.

 L’acte està obert a tothom que tingui ganes de participar en la selecció de les bràssiques que es trobaran als mercats del Baix Llobregat d’aquí uns anys.

ANIMEU-VOS A PARTICIPAR !


0 comments

Comments are closed.