Segueix-nos a:

Fundació Miquel Agustí

Actualitat

Varietats vegetals tradicionals catalanes (I): Mongeta del Ganxet

mayo 10, 2008 Artículos de transferencia, Publicaciones No Comments

El 29è número del Dossier Tècnic està dedicat a la mongeta del Ganxet, i especialment enfocat als aspectes com condicions i tècniques de cultiu, malalties que l’afecten i les recomanacions per a millorar-ne la comercialització.

Aquest número és el primer de la sèrie en què es donarà a conèixer les diferents varietats tradicionals d’interès agroalimentari catalanes. Amb el dossier es pretén aportar una visió global del que representen les varietats tradicionals vegetals, el seu gran valor, i les accions presents i passades per no perdre aquestes varietats, sinó potenciar-les.

Podeu descarregar-lo a:

http://www.ruralcat.net/migracio_resources/676019_Dossier%20Tecnic%2029_BAJA.pdf


0 comments


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *