Segueix-nos a:

Fundació Miquel Agustí

Actualitat

Mongeta Neu

septiembre 23, 2016 Agrobiodiversidad catalana, Judía Comentarios desactivados en Mongeta Neu

BREU RESUM DE LA VARIETAT

La varietat Neu, d’origen andí, es caracteritza per les seves llavors, arrodonides i de mida gran. Aquestes són de color blanc amb ratlles i taques de color rosa. Té creixement indeterminat. Les flors són liles i no presenten estries. Les beines tenen una mida intermèdia les quals, són de color verd a l’estadi immadur i de color verd amb ratlles vermelles a l’avançar la maduració. Tenen un contingut en fibra mitjà-baix. Les produccions d’aquesta varietat són elevades. Des del punt de vista sensorial, es caracteritza per una farinositat i percepció de la pell elevades i sabor de intensitat mitjana.

Fitxa completa de la varietat


0 comments

No es posible afegir comentaris