Segueix-nos a:

Fundació Miquel Agustí

Actualitat

Mongeta Fartetes

octubre 23, 2016 Agrobiodiversidad catalana, Judía Comentarios desactivados en Mongeta Fartetes

BREU RESUM DE LA VARIETAT:

La varietat Fartetes és d’origen mesoamericà, les seves llavors són blanques, tenen forma rectangular, són bastant aplanades i amb una mida petita. Fartetes pertany a la classe comercial Great Northern. Té creixement indeterminat. Les flors són completament blanques. Les beines són de color verd a l’estadi immadur, i de color verd amb ratlles carmí a la maduresa, tenen una longitud petita. Les produccions d’aquesta varietat son mitjanes. Des del punt de vista sensorial es caracteritza per una farinositat mitjana, baixa percepció de la pell i sabor suau.

 

Beines de la varietat Fartetes

 

Flor de la varietat Fartetes

Fitxa completa de la varietat:


0 comments

No es posible afegir comentaris