Segueix-nos a:

Fundació Miquel Agustí

Actualitat

Mongeta Planxeta

octubre 23, 2016 Agrobiodiversidad catalana, Judía Comentarios desactivados en Mongeta Planxeta

BREU RESUM DE LA VARIETAT:

La varietat Planxeta, d’origen mesoamericà, es caracteritza per les seves llavors blanques, bastant rectangulars, aplanades i de mida mitjana. Pertany a la classe comercial Great Northern. Té creixement indeterminat. Les flors són completament blanques i no presenten estries. Les beines són de mida intermèdia i de color verd. Les produccions són molt elevades. Des del punt de vista sensorial, Planxeta es caracteritza per una farinositat mitjana, baixa percepció de la pell i sabor suau. Es una mongeta molt estesa per tot Catalunya.

Planta de la varietat Planxeta

 

Beina de la varietat Planxeta

Fitxa completa de la varietat:


0 comments

No es posible afegir comentaris