Segueix-nos a:

Fundació Miquel Agustí

Actualitat

Mongeta Vilanoví

octubre 28, 2016 Agrobiodiversidad catalana, Judía Comentarios desactivados en Mongeta Vilanoví

BREU RESUM DE LA VARIETAT:

La varietat Vilanoví és d’origen mesoamericà, les seves llavors són blanques, de mida mitjana i tenen forma lleugerament rectangular amb els extrems arrodonits. Vilanoví pertany a la classe comercial Great Northern. Té creixement indeterminat. Les flors són blanques i no tenen estries. Les beines tenen una longitud mitjana i són de color verd. En condicions òptimes les produccions són elevades. Des del punt de vista sensorial la varietat Vilanoví es caracteritza per tenir baixa farinositat, percepció de la pell mitjana i un sabor suau.

Flor de la varietat Vilanoví

 

Beina de la varietat Vilanoví

Fitxa completa de la varietat:


0 comments

No es posible afegir comentaris