Segueix-nos a:

Fundació Miquel Agustí

Actualitat

JORNADA de portes obertes del projecte BRAAVA

diciembre 12, 2018 Jornadas y congresos, Publicaciones, Investigación y transferencia Comentarios desactivados en JORNADA de portes obertes del projecte BRAAVA

Aquest proper DIMARTS 18 DESEMBRE A LES 16h, al Parc AGRÒPOLIS UPC (Camí de les Filipines,110 – Viladecans), tindrà lloc una nova JORNADA de portes obertes del projecte BRAAVA.

El projecte BRAAVA, és un projecte de selecció participativa de noves varietats de bràssiques amb alt valor afegit, en el que es pretén realitzar la selecció de noves varietats ben adaptades a les condicions del Parc Agrari del Baix Llobregat, amb la intervenció de tots els agents del sector agroalimentari en el sentit més ampli del terme: des dels agricultors i milloradors fins els consumidors, intermediaris, comercialitzadors o restauradors. Amb aquesta metodologia es duran  al mercat noves varietats de bràssiques que actualment no es cultiven a la zona del Parc Agrari, però amb la voluntat que aquestes noves varietats responguin a les demandes de tot el sector.

Durant la jornada es podran veure les varietats plantades al camp durant el 3er any i se’n podrà fer una valoració.

 

ANIMEU-VOS A PARTICIPAR!

 


0 comments

No es posible afegir comentaris