Segueix-nos a:

Fundació Miquel Agustí

Actualitat

Jornada tècnica «Material vegetal i tècniques de cultiu en varietats tradicionals de tomàquet i ceba»

julio 13, 2019 Jornadas y congresos, Publicaciones Comentarios desactivados en Jornada tècnica «Material vegetal i tècniques de cultiu en varietats tradicionals de tomàquet i ceba»

El proper dimarts 16 de juliol organitzem la jornada tècnica «Material vegetal i tècniques de cultiu en varietats tradicionals de tomàquet i ceba». Amb l’objectiu de promoure el coneixement sobre el material vegetal i el maneig de les varietats tradicionals de tomàquet i ceba, s’han realitzat diferents assajos demostratius a la finca experimental d’Agròpolis Parc UPC.

En aquesta jornada es presentaran els diferents assajos, amb la visita al camp experimental de 65 varietats de tomàquet d’amanir i 5 de tomàquet de penjar rastrer, que formen part del Banc de Germoplasma de la FMA/ESAB. En el cas de la ceba es presentarà un assaig amb diferents tipus d’encoixinat pel control d’herbes adventícies, així com les diferents varietats de ceba Blanca Tardana de Lleida emprades actualment per la producció de calçots.

Els assistents podran valorar el comportament agronòmic de tots els materials i aconseguir llavors, de manera gratuïta, de les varietats que els hi interessin. Al final de la jornada es farà un tast de diferents varietats tradicionals de tomàquet. Aquesta jornada forma part de les activitats de demostració “Gestió eficient del cultiu del calçot: optimització de recursos i millora del rendiment” i “Plataforma d’accés als recursos fitogenètics: ús de l’agrobiodiversitat en agricultura productiva”, operació 01.02.01 del PDR de Catalunya 2014-2020.

 


0 comments

No es posible afegir comentaris